luni, 6 februarie 2012

I CAN AND I WILL..

Încrederea de sine are mari implicaţii în viaţa fiecăreia dintre noi.


Încrederea în sine este cea care te ajută atunci cînd viaţa te dezamageşte într-un fel sau altul. Respingerile, dezamăgirile şi eşecurile fac parte din viaţa noastră şi trebuie să găsim o cale pentru a le învinge.
Lipsa acestei încrederi de sine poate însemna senzaţia unei lipse de putere, un sentiment de neajutorare şi poate duce în final la o părere negativă despre sine.

Ce este acestă încredere de sine?
 Mai exact: a avea o atitudine pozitivă - Sa ne apreciem în tot ceea ce facem bun, sa fim siguri de calităţile noastre - noi insine sa ne controlăm viaţa dupa propriul simt  şi sa fim în stare să facem tot ceea ce dorim.
 Aceasta iti ofera un sentiment de siguranta interioara, indispensabil pentru a reusi,si de a te simti bine in  orice moment al vietii.

2 comentarii:

  1. Eu cred ca increderea in propria-ti persoana e primordiala pentru a razbate in viata si unica prin natura faptului ca, din punctul meu de vedere, e singurul tip de incredere care nu va scadea de pe treapta omniprezentei si a omniscientei, in raport cu mine, decat odata cu finalul vietii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.: Te rog mult, chimba fontul postarilor! E obositor si stresant la citit! ::|

      Ștergere